Skip to content

Transmissionsvätska

LUOTETTAVAA PAIKALLISTA PALVELUA JA TUKEA

JOHTAVIEN VALMISTAJIEN HYVÄKSYMÄ YHTEISTYÖKUMPPANI

LAAJA TUOTEVALIKOIMA JA NOPEA TOIMITUS

Bekanta dig med en komplett serie av högteknologiska transmissionsoljor

Drivlinan är en vital del av fordonet och den kräver optimal smörjning för att kunna utnyttja sin fulla potential. Det är därför som vi på TotalEnergies, kontinuerligt utvecklar och optimerar våra smörjmedel. Våra smörjmedel är anpassade för och utvecklade till de senaste växellådorna och den nyaste tekniken. Ett exempel på detta är vårt kompletta utbud av högteknologiska transmissionsoljor som är speciellt utvecklade för axlar samt manuella och automatiska växellådor.

Vi använder oss av den senaste tekniken i vår produktutveckling. Detta gör att våra produkter kan uppfylla de mest specifika tekniska krav från fordons- och utrustningstillverkare. Ofta ställer tillverkare ytterligare krav på produkterna. Detta kräver avancerade och rigorösa tester. Att använda smörjmedel som blir godkända i dessa tester innebär en trygghet för våra kunder och samarbetspartners. Godkända smörjmedel är det samma som smörjmedel av absolut högsta kvalitet. Ett exempel på godkända och högkvalitativa smörjmedel är TotalEnergies transmissionsoljor, som har fler än 100 OEM godkännanden. 

 

 

 

 


 


 

 

GODKÄNDA SMÖRJMEDEL, FÖR optimal prestanda  

Våra smörjmedel utvecklade med Life-boost technology maximerar hållbarheten hos fordonets komponenter. Användande av våra godkända smörjmedel garanterar fordonsutrustningens hållbarhet eftersom produkterna uppfyller tillverkarnas krav. Dessutom innebär ett användande av OEM godkända transmissionsoljor från TotalEnergies, drastiskt minskade underhållskostnader då driftintervallerna förlängs.

PRODUKT I FOKUS: FLUIDMATIC CVT MV

Det här smörjmedlet är en högpresterande transmissionsolja utvecklad för rem- och kedjedrivna steglösa variabla transmissioner. Innovativ Life-boost teknik maximerar hållbarheten i fordonets transmission. Uppfyller kraven från många Asiatiska, Nordamerikanska och Europeiska tillverkare. 

Läs mer om produkten och ladda ner produktdatablad i vår produktkatalog här


 

ÖKA FORDONETS LEVNADSTID OCH MINSKA UNDERHÅLLSKOSTNADERNA

Vårt sortiment av transmissionsoljor som är utvecklade med "Savings Technology" garanterare en längre levnadstid för fordonet. Våra transmissionsoljor bidrar till att, över tid minska underhållskostnaderna genom att reducera antalet servicestopp. Detta innebär minskade ägandekostnader (TCO). 

PRODUKT I FOKUS: TRAXIUM GEAR 8 FE 75W-80

Delsyntetisk transmissionsolja med Fuel Economy-teknik (FE), för mekaniska växellådor, synkroniserade eller osynkroniserade, som arbetar under mycket svåra förhållanden som kräver en API GL-4. 

Se vilka vilka specifikationer som uppfyller och ladda ner produktdatablad i vår produktkatalog här

 


 

 

SAMARBETEN SOM GARANTERAR KVALITÈ

I våra högteknologiska R&D centers utvecklar vi skräddarsydda smörjmedel för våra kunder och samarbetspartners. Detta görs i nära samarbete med fordon- och utrustningstillverkare. Genom att arbeta på det här sättet uppfyller våra smörjmedel de strängaste krav och specifikationerna. Därför kan våra kunder och samarbetspartners lita på, att TotalEnergies smörjmedel säkerställer optimal prestanda för deras utrustning. 

PRODUKT I FOKUS: DYNATRANS MPV

Transmissionsolja "UTTO" för smörjning av transmissioner utrustade med våta skivbromsar samt hydraulsystem för lantbrukstraktorer, entreprenadmaskiner som kräver en GL-4 olja med SAE 80 eller 10W-30.

Hitta mer produktinformation och ladda ner produktdatablad från vår produktkatalog här

Kontakta våra  svenska experter

Tommy Söderberg, Försäljningschef

Tommy Söderberg
Försäljningschef
Smörjmedel - Auto
0703 40 07 74
[email protected]

Matz Rylander, TOTAL Sweden, Regionchef SydMatz Rylander​
Regionchef syd
Smörjmedel - Auto
0706 01 50 90
[email protected]

Andreas Brostrom, Regionchef Norr

Andreas Broström
Regionchef norr
Smörjmedel - Auto
0702 27 09 69
[email protected]

Matz Rylander, TOTAL Sweden, Regionchef SydAndreas Skarstedt​
Regionchef väst
Smörjmedel - Auto
0702 20 19 17
[email protected]

Johan Weesmaa, Industri & applikationsingenjörJohan Weesmaa
Industri & applikationsingenjör

Smörjmedel - Industri
0702 60 27 97
[email protected]

Krister Persson, bitumen og specialvatskorKrister Persson
Bitumen & Specialvätskor
+46 702 22 70 13
[email protected]