Skip to content

Vesivoima

Vesivoimasta vihreää energiaa

Vesivoimateollisuuden vaatimukset ovat vaihtelevia ja vaativia. Laitteiden käytettävyyden ja maksimaalisen käyttöiän vaatimusten lisäksi vesivoiman tuottajien on noudatettava tiukkoja ympäristösäännöksiä.

TotalEnergies on sitoutunut paremman ja puhtaamman energian tuotantoon ja onkin ensimmäinen voiteluainetoimittaja, joka tarjoaa ympäristöystävällisen tuotevalikoiman kaikkiin vesivoimateollisuuden tarpeisiin.

TotalEnergies-tuotevalikoiman suorituskykyiset tuotteet täyttävät tiukimmat ympäristövaatimukset laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä.

TOTAL leverer smörjmedel till vattenkraftverk


TotalEnergies-voiteluaineet vesivoimaloille​

Ympäristöystävällisillä tuotteilla voidaan pienentää ympäristövaikutuksia.

Sinkittömät mineraaliöljyt ja veden kanssa stabiilit rasvat

  • PRESLIA, CORTIS MS: Ensiluokkainen mineraalinen turbiini- ja kiertovoiteluöljy vesiturbiineille kestää hyvin vettä.
  • AZOLLA AF, EQUIVIS AF: Sinkitön mineraalihydrauliöljy, joka on hyvin stabiili veden kanssa ja joka tarjoaa pitkän öljynvaihtovälin.
  • CARTER XEP, CARTER SH: Puolisynteettisiä ja synteettisiä vaihteistoöljyjä, jotka sopivat moniin eri käyttöolosuhteisiin ja lämpötiloihin.
  • CERAN XM, CERAN XS: Vedenkestävä laakerirasva kuormitettuihin käyttökohteisiin, ei sisällä raskasmetalleja, erinomainen valinta yrityksen rasvavalikoiman tehostamiseen.
  • COPAL OGL 0: Hyvin tarttuva rasva, erinomaiset paineominaisuudet, sisältää kiinteitä lisäaineita, käytetään avohammaspyörissä ja muissa komponenteissa, erinomaiset vedenkesto-ominaisuudet.

 

Biohajoavat voiteluaineet

  • BIOPRESLIA HT: Ensimmäinen vesivoimalaitoksissa ja niiden hydraulijärjestelmissä käytettävä biohajoava neste, kehitetty erityisesti vesikäyttökohteisiin yhteistyössä johtavien vesivoimayhtiöiden ja vesivoimalaitetoimittajien kanssa.
  • CARTER BIO: Synteettinen biohajoava vaihteistoöljy, joka on erittäin stabiili veden kanssa, sopii kaikkiin tavallisiin satamakäyttökohteisii.
  • BIOMULTIS EP 2, BIOADHESIVE PLUS, BIO OG PLUS: Monikäyttöisiä ja biohajoavia rasvoja, sopivat useisiin vesivoiman käyttökohteisiin, kuten laakereihin, vaijereihin ja avohammaspyöriin.
  • ISOVOLTINE BIO, ISOVOLTINE BIO VE: Biohajoavia dielektrisisiä nesteitä muuntajiin, hyvä palonkestävyys, vesi ei vaikuta dielektrisiseen voimaan.